Følg meg på Instagram

Finally back at the farm! ❤️ Relaxing in the livingroom with Chappy and a good book 🐶❤️📖 #goodtobehome #farm #farmlife #chappy #chappythedog #home #livingroom #reading #relax #love #dogWe love the Berber Suite at Riad El Cadi in Marrakech 👍❤️🍋 #berbersuite #suite #riadelcadi #riad #marrakech #morocco #trip #travel #berber #annettechristianReady for pre-dinner cocktails at La Mamounia 👍🍸✨ #lamamounia #cocktails #dinner #dinnertime #hotel #marrakech #morocco #predinner #evening #gardenGood to be back in Marrakech! ❤️ Nice lunch with good friends 👍🍷 #marrakech #morocco #lunch #friends #goodtimes #nice #sun #summerThe lemons at our riad is ready to pick. 🍋 We love spring time in Marrakech! ❤️ #spring #springtime #lemons #lemon #marrakech #morocco #riad #sun #goodmorning

Instagram

UBER

Written by Christian Thorsbye. Posted in Lifestyle

UBER

Verdensfenomenet UBER lanseres i Oslo

UBER er for tiden delvis lansert i Oslo med det mest eksklusive tilbudet UBER BLACK, for de som ønsker å være først ute.

Nytt soverom før og etter

Written by Annette Thorsbye. Posted in Annette Thorsbye.

Nytt soverom før og etter

Lun flora på soverommet

Det beste vi vet er å gå i gang med nye oppussingsprosjekt. Vi hadde et rom på småbruket som virkelig trengte en reel oppgradering. Vi hadde også lyst på et nytt soverom med en sval, men lun og romantisk stemning. I det siste har vi gått litt lei alt det hvite og rene interiøret, og syns dessuten at litt flora mønstring passer perfekt til et landlig hus.

Sveitsiske kvalitetklokker

Written by Thomas Heyerdahl. Posted in Thomas Heyerdahl

Victorinox

Victorinox en ideell livskompanjong

Klokken du har på armen forteller deg mye om hvem du er. Klokken er mye mer enn bare et instrument som viser deg tiden. Den er også et smykke. Gullsmed Heyerdahl fører det anerkjente sveitsiske klokkemerket Victorinox Swiss Army, som med sine modeller tilbyr en klokke for enhver anledning!

Phuket Point Yamu

Written by Ingemar Åkesson. Posted in Ingemar Åkesson

Ingemars hotell og reisetips - DEL 11

Vi besöker nya hotell för inspiration och planering i hängmattan. Spännande att följa Louis Vuitton Moet Hennessys satsning i Indiska oceanen. I vinter åker vi gärna till Como Hotels underbara Hotel i Phuket eller kanske ljuvliga Mexico. Bon Voyage!

Ny Blogg

Written by Annette Thorsbye. Posted in Annette Thorsbye.

Annette & Christian

Annette & Christian ”at the farm”

Vi har som mange vet flyttet ut fra Oslo by til småbruket i Vestby. Nå som vi har dette som vår kreative  faste base har vi mye tips som vi ønsker å dele med dere lesere på vår nye blogg.

Helkroppsprogram

Written by Espen Arntzen. Posted in Espen Arntzen

trening

Det eneste programmet du trenger

Tittelen kommer fra et gammelt engelsk blad som het Bodybuilding Monthly. Bladet var utrolig populært på slutten av 80-tallet til det sakte, men sikkert forsvant. Det interessant med dette bladet var at det var bygget rundt High Intensity Training og hadde store påvirkninger fra Arthur Jones og Ellington Darden, to av den tids største krefter innen denne treningsformen.