Følg meg på Instagram

Back in Rome and ready for some shopping and Vogue Fashion's Night Out 👍✨🍸 #rome #roma #vogue #voguefashionsnightout #fashion #shoping #vogueitaly #italy #italiaLast day in beautiful Puglia ☀️ Thank you @cinziastyle & @_michelericci for a lovely week in the land of Trulli ❤️💛✨ #puglia #weareinpuglia #southitaly #trullalle #trulli #trullo #summer #sun #beach #italy #italiaBeach time in Puglia! 🏊☀️😎 #beach #beachlife #ladolcevita #puglia #weareinpuglia #southitaly #trulli #trullalle #trullilovers #italy #italia #summer #sunNice food & music festival in Puglia 👍🎶🍝 #puglia #weareinpuglia #trulli #trullalle #trullilovers #italy #italia #southitaly #food #music #wine #lifeA new beautiful day in the land of Trulli ❤️☀️ #anewday #beautiful #weareinpuglia #trulli #trullalle #trullilovers #puglia #southitaly #flowers #trullihouse #italy #italia

Instagram

The Italian Feast

Written by Annette Thorsbye. Posted in Annette Thorsbye.

The Italian Feast

Tilbake på gården etter en inspirerende tur i Puglia

Selv om høsten er i luften, og dagene blir litt kjøligere for hver dag, så betyr det ikke at vi tenker å holde oss inne til hvert måltid.

Kate & Cara

Written by Christian Thorsbye. Posted in Mote

My Burberry

Fashions biggest names join forces!

Burberry sin splitter nye “My Burberry” parfyme for kvinner er ikke bare en hverdagslig lansering. Utnevnt som merkets nye signaturduft, har den også i sin reklamekampanje med seg moteverdens mest kjente modeller - Cara Delevingne og Kate Moss som for første gang i historien jobber sammen.

Made in Italy

Written by Christian Thorsbye. Posted in Mote

The Glamour Of Italian Fashion

The Glamour Of Italian Fashion

Begrepet ”Made in Italy” er for de fleste er stort kvalitetsstempel, og noe som forespeiler luksus og kvalitet av beste sort. Men det har ikke alltid vært slik. Før andre verdenskrig, og før Hollywood tok den italienske moten til hjertet var det ikke noe stort eller luksuriøst at noe var laget i Italia. Men med den nye ”bølgen” med nye motehus og talentfulle designere på denne tiden forandret motebransjen seg for alltid.

Treningsglede

Written by Espen Arntzen. Posted in Espen Arntzen

Treningsglede

Den bortglemte faktoren…..

En gang var vi alle nybegynnere. Ny i noe betyr at vi verken behersker sjargongen og terminologien, kodene og reglene eller forventninger og krav. I den situasjonen er vi alle litt ubekvemme, kanskje med unntak av Pippi Langstrømpe (”Det har jeg aldri gjort før, så det er jeg sikkert flink til”).

ISTANBUL SHANGRI LA BOSPHORUS

Written by Ingemar Åkesson. Posted in Ingemar Åkesson

ISTANBUL SHANGRI LA BOSPHORUS

Ingemars hotell og reisetips - DEL 7

Vi besöker nya hotell för inspiration och planering i hängmattan. Spännande att följa Louis Vuitton Moet Hennessys satsning i Indiska oceanen. I vinter åker vi gärna till Como Hotels underbara Hotel i Phuket eller kanske ljuvliga Mexico. I sommar hinner vi kanske med Istanbul, Rom eller London. Bon Voyage!

Über Games

Written by Christian Thorsbye. Posted in Lifestyle

Über Games

Vinn et eksklusivt krokketsett!

Endelig er det sommer, og det er tid for å slappe av og tillate seg å være litt leken. Da er et lekkert utespill fra Über Games det perfekte tilbehøret for en uforglemmelig sommerdag.