Følg meg på Instagram

Starting the day with a great book at our balcony 👍😎☀️📖 #thegreatgatsby #gatsby #book #fitzgerald #book #summer #sun #algarve #algarvecoast #seaview #beachNice day @ the beach ❤️☀️🏊 #beach #beachlife #algarve #algarvecoast #summer #sun #rocks #goodtimesThis friday we enjoy spending the day at the beach by the rocks
in Algarve! ☀️🏊Good weekend! 😎👍 #friday #weekend #algarve #portogal #algarvecoast #summer #sun #beach #beachlifeA champagne cocktail is the best way to start a nice evening after a day in the sun 🍹🍸🌅 #champagne #champagnecocltail #evening #sunsetReady for one week at the beach at the Algarve Coast! 😎☀️🏊 #algarve #portogal #beach #coastline #atlanticsea #relax #summer #sun #seaview

Instagram

Made in Italy

Written by Christian Thorsbye. Posted in Mote

The Glamour Of Italian Fashion

The Glamour Of Italian Fashion

Begrepet ”Made in Italy” er for de fleste er stort kvalitetsstempel, og noe som forespeiler luksus og kvalitet av beste sort. Men det har ikke alltid vært slik. Før andre verdenskrig, og før Hollywood tok den italienske moten til hjertet var det ikke noe stort eller luksuriøst at noe var laget i Italia. Men med den nye ”bølgen” med nye motehus og talentfulle designere på denne tiden forandret motebransjen seg for alltid.

Treningsglede

Written by Espen Arntzen. Posted in Espen Arntzen

Treningsglede

Den bortglemte faktoren…..

En gang var vi alle nybegynnere. Ny i noe betyr at vi verken behersker sjargongen og terminologien, kodene og reglene eller forventninger og krav. I den situasjonen er vi alle litt ubekvemme, kanskje med unntak av Pippi Langstrømpe (”Det har jeg aldri gjort før, så det er jeg sikkert flink til”).

ISTANBUL SHANGRI LA BOSPHORUS

Written by Ingemar Åkesson. Posted in Ingemar Åkesson

ISTANBUL SHANGRI LA BOSPHORUS

Ingemars hotell og reisetips - DEL 7

Vi besöker nya hotell för inspiration och planering i hängmattan. Spännande att följa Louis Vuitton Moet Hennessys satsning i Indiska oceanen. I vinter åker vi gärna till Como Hotels underbara Hotel i Phuket eller kanske ljuvliga Mexico. I sommar hinner vi kanske med Istanbul, Rom eller London. Bon Voyage!

Über Games

Written by Christian Thorsbye. Posted in Lifestyle

Über Games

Vinn et eksklusivt krokketsett!

Endelig er det sommer, og det er tid for å slappe av og tillate seg å være litt leken. Da er et lekkert utespill fra Über Games det perfekte tilbehøret for en uforglemmelig sommerdag. 

Falcon Copacabana

Written by Christian Thorsbye. Posted in Teknologi

Falcon Copacabana

NÅR BRASIL INSPIRERER ENGLAND!

FALCON, en berømt britisk komfyrprodusent, drømmer seg bort med samba rytmer i sommer...

Sommerens Blåskjell

Written by Christer Berens. Posted in Christer Berens

Christer Berens

Christer Berens Blåskjellutfordring

I dag har jeg utfordret min venn Rene Stene som er kjøkkensjef på Son Spa. Jeg hadde med meg en god flaske Sancerre, og sa at jeg hadde lyst på blåskjell.